26.8 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024

― Advertisement ―

spot_img

Nu virusu-i de vină

Virusul Covid nu e nici pe departe aşa de vicios comparat cu alte maladii, ca să explice ce vedem în economie la nivel global....

Lumea noastră după Covid

AcasăPerspectiveOpinieFără monopol pe Plăcuţa Suedeză

Fără monopol pe Plăcuţa Suedeză

Se spune că jurnalismul este a patra putere în stat. Avem putere legislativă (parlament), putere executivă (guvern şi Preşedinte) şi putere judecatorească (justiţie). Media este a patra putere, pentru ca are dreptul de a observa tot – ca ochiul vigilent al lui Sauron din filmul “Lord of the Rings”. Cine vine in faţă intră automat în colimator.

Acum că a trecut euforia victoriei, felicităm noul guvern dar ne întoarcem la menirea noastră. Suntem, bineînţeles, fericiţi că am scăpat de marea pacoste Dăncilă. Dar nu vom slabi vigilenţa.

Ruşinea neamului romanesc pleacă la Videle să pună gogonele la murat. Guvernele vin şi pleacă, partidele apar şi dispar… doar nevoile neamului rămân.

Domnule Orban. Aveţi o muncă grea în faţă şi nu vă invidiem.

Aţi păşit cu dreptul prin vizita în Piaţa Victoriei. Până mai ieri v-am ajutat indirect prin opozitia împotriva mafiei PSD. Dar acest ajutor, nu va deveni niciodata partizan. Nu vom tine partea PNL-ului, cu USR, Basescu, Ciolos sau Partidul Verzilor. Pentru că rolul presei nu este să facă propagandă politică, ci să monitorizeze puterea în numele publicului. Ochii nostri se vor întoarce către noul guvern. Avem aşteptări mari. Nu ne dezamăgiţi.

Mult success şi atentie la paşi! PSD-ul nu a pus monopol pe Plăcuţa Suedeză.

Articolul precedent
Articolul următor