11.5 C
București
luni, 20 mai 2024

― Advertisement ―

spot_img

10 ANI FĂRĂ PERMIS PENTRU ȘOFERII DROGAȚI SAU SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI

Camera Deputaților, în calitate de for decizional, a adoptat proiectul de lege care prevede majorarea pedepselor pentru șoferii care sunt depistați drogați sau sub...
AcasăÎn primul rândGrupul europarlamentar Renew Europe conduce în topul celor mai activi eurodeputați

Grupul europarlamentar Renew Europe conduce în topul celor mai activi eurodeputați

Conform unui clasament întocmit de către prestigioasa publicație europeană Politico, europarlamentarii Renew Europe Olivier Chastel (Belgia) și Ramona Strugariu (România) se situează în top 5 eurodeputați cu cele mai multe amendamente depuse și co-semnate.

Ramona Strugariu este deputată europeană din iulie 2019. Înainte de a-și prelua mandatul, s-a implicat în numeroase activități de voluntariat în țară și în străinătate, a fost manager de proiect în cadrul unui program pilot al Ministerului Justiției din România cu Direcția de probațiune din Elveția și consilier juridic la Fundația pentru Promovarea Sancțiunilor Comunitare. Ulterior, a fost șefă de cabinet și consilierul unui eurodeputat român la Bruxelles.

În Parlamentul European, Ramona Strugariu este vicepreședintă a Delegației la Comisia Parlamentară de Asociere UE-Republica Moldova (D-MD), membră a Comisiei pentru libertăți civile, justiție și afaceri interne (LIBE), membră a Delegației la Adunarea Parlamentară Euronest (DEPA), membră a Comisiei pentru control bugetar (CONT), membră a Comisiei pentru petiții (PETI) și membră a Delegației la Comisia parlamentară mixtă UE-Turcia (D-TR). Face parte totodată din Comitetul director al Intergrupului pentru Anticorupție și din Grupul de lucru pentru libertatea presei.