-3.1 C
București
marți, 7 februarie 2023

ECHIPA

CONTRIBUTORI

Lucian Mîndruță

Jurnalist cu experiență în televiziune, radio, mass-media de afaceri, online și social media. A făcut parte din redacțiile PRO TV, Antena 1, Ziarul Financiar. În prezent jurnalist la grupul de presă DIGI. De mai bine de 10 ani susține cursuri de training pentru manageri și CEO. Deținător al blogului mindruta.ro (Închirieri de idei / Pe scurt despre absolut tot).

Brîndușa Armanca

Jurnalistă, profesor universitar, a făcut parte din redacţiile prestigioase de la Radio Europa liberă, Expres sau Ziua şi a condus mai mulţi ani studioul regional de la Timişoara al TVR. Membră a Uniunii Scriitorilor din România, este autoarea mai multor volume de jurnalism. Activitatea sa a fost recompensată cu Distincţia Culturală a Academiei Române.

Sabin Gherman

Jurnalist și publicist, autorul cunoscutului și controversatului manifest "M-am săturat de România". A absolvit cursurile Facultății de Litere, secția română-franceză a Universității din Craiova. În perioada 1992-1999 a lucrat ca redactor, apoi realizator la TVR Cluj. Între anii 1999-2000 a conferențiat la diferite universități din Viena și Budapesta. În prezent, este jurnalist liber profesionist.

Mădălin Hodor

Mădălin Hodor, absolvent al Facultăţii de Istorie a Universităţii Al.I.Cuza Iaşi (1999), studii aprofundate cu specializare în istorie medievală universală (1999-2000). Bursier Socrates la Facultatea de Istorie a Universităţii Angers (1999-2000). Din 2000, angajat al Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivei Securităţii, Bucureşti.

Radu Popa

Cercetător științific la University of Southern California, Los Angeles, USA. A urmat cursurile Universității Bucuresti, American University si University of Cincinnati. Specialist în ecologie, microbiologie și astrobiologie.

Alex Doboli

Absolvent al Universității „Politehnica” din Timisoara și University of Cincinnati, din Statele Unite ale Americii. Doctor în Computer Science. Din 2000, profesor la Stony Brook University din New York.

Constantin Găină

De profesie tehnician proiectant, în prezent pensionar, pasionat de istorie, fotografie, pictură, schi, ciclism și drumeții montane. Colecționar de fotografii și ilustrate. Născut în Simeria, județul Hunedoara.

EDITORI

Sorin Istrate

Jurnalist cu experiență, atât în presa scrisă cât și în televiziune și radio, membru al Asociaţiei Ziariştilor Independenţi din România - AZIR.

Mihai Bălan

Mihai Bălan este consultant, specializat pe politică energetică. Fost corporatist, cu o experiență de 20 de ani în sectorul energetic, a conceput proiecte atât pentru firme mari de profil, cât și pentru instituții locale, naționale și europene.