-3.1 C
București
marți, 7 februarie 2023

PARTENERI

ȘTIRILE TRANSILVANIEI

Transilvania este locul în care, de mai bine de o mie de ani, etniile care au locuit-o au reușit să găsească o cale pentru buna conviețuire.

„Dincolo de istorie, Știrile Transilvaniei își propune să aducă în fața cititorilor tradițiile culinare deosebite, dar și zonele turistice transilvane, atât de îndrăgite de români și străini deopotrivă. Dorim să aducem în atenția întregii Românii evenimentele de interes din Transilvania, întrucât considerăm că această parte de țară este un model de bună conviețuire, de bună guvernanță, dar și de bune practici economice.

www.stiriletransilvaniei.ro este – în primul rând – un agregator, o platformă media ce își propune să adune din cele mai diferite surse, să filtreze și apoi să difuzeze știrile de interes din zona Transilvaniei.”

Andrei Nistor,
redactor șef Știrile Transilvaniei

spot_img

OCCIDENTUL ROMÂNESC

Publicația Occidentul Românesc dedicată românilor din străinătate – prin intermediul platformei on-line www.occidentul-romanesc.com -, și în forma tipărită celor din Peninsula Iberică, asigură printr-un conținut editorial de calitate pregătit de o echipă redacțională de voluntari profesioniști, specialiști în diverse domenii de activitate, precum și jurnaliști români din Portugalia, Spania, România, Germania, Anglia, Belgia și USA, atât informații de natură utilitară și practică, cât și reportaje și editoriale care vizează păstrarea, afirmarea şi promovarea identităţii etnice culturale lingvistice şi religioase a românilor de pretutindeni.

Dincolo de competențele individuale ale membrilor echipei redacționale există și motivația personală a fiecăruia de a asigura continuitatea publicării ziarului, dovada stând însuși în faptul că parte din echipă a susținut atât financiar cât și editorial apariția lunară fără excepție a publicației începând cu ediția tipărită din martie 2011.

Kasandra Kalmann Năsăudean,
director editorial și fondator Occidentul Românesc

spot_img

ROEXPAT

RoExpat este o publicație online despre și pentru românii din Belgia. Lansat în decembrie 2019, website-ul www.roexpat.be aduce în prim plan povești de succes, interviuri cu români stabiliți în Belgia, dar și articole și informații utile pentru diaspora românească.

„Revista online RoExpat prezintă reușitele românilor stabiliți în Belgia, parcursul lor până la succes, care nu e întotdeauna lin, dar și sfaturile pe care le pot oferi altor români. Tot aici găsiți informații despre diferite evenimente organizate pentru comunitatea românească din această țară”.

Natalia Florea,
director editorial și fondator RoExpat

spot_img

CELE MAI NOI