14.1 C
București
marți, 21 mai 2024

― Advertisement ―

spot_img

10 ANI FĂRĂ PERMIS PENTRU ȘOFERII DROGAȚI SAU SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI

Camera Deputaților, în calitate de for decizional, a adoptat proiectul de lege care prevede majorarea pedepselor pentru șoferii care sunt depistați drogați sau sub...
AcasăInternaționalDiasporaVIDEO - Momentul tragediei din Veneția, unde 4 români și-au pierdut viața....

VIDEO – Momentul tragediei din Veneția, unde 4 români și-au pierdut viața. Un autocar a căzut de pe un pod, direct pe calea ferată

Deși, inițial, autoritățile statului român au anunțat că nu au fost identificați cetățeni români printre victimele accidentului de autocar din zona turistică Veneția, conform TVR Info, patru dintre cei 21 de turiști decedați sunt români.

Din păcate, toți cei patru făceau parte din familia Ogrezeanu, stabilită de mai  mulți ani în Germania. Soții Mircea și Mihaela, în vârstă de 45, respectiv 42 de ani, și copiii Aurora (8 ani) și Georgiana (13 ani), și-au pierdut viața după ce autocarul, în care se aflau, s-a prăbușit în gol, de pe un pod care traversa, pe un pasaj suprateran, magistrala de cale ferată.

Principala ipoteză luată în calcul de anchetatori este o problemă medicală a șoferului de autocar. Pe lângă cele 21 de victime, decedate în urma impactului și a incendiului care a cuprins ulterior autocarul, alți 4 turiști au fost internați la spital, în stare foarte gravă.

Video cu momentul în care șoferul autocarului virează brusc spre parapetul pasajului:

sursa: Youtube/Kanal13